Λατρεύουμε αυτό που κάνουμε και φαίνεται μέσα από τη δουλειά μας 

Spiros Drakatos

Co- Founder, Brand Strategist

 

Χρησιμοποιεί στρατηγική από το δημοτικό σχολείο για να διαχειριστεί μικρές εκπλήξεις της ζωής. Έχει περάσει αρκετό χρόνο προσπαθώντας να διδάξει τους νέους δημιουργικούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν την καρδιά τους πιο συχνά από το μυαλό τους. Μην τον ρωτήσετε για το αποτέλεσμα.

Tonia Augoustaki

Co-Founder, Visual Communication Designer

 

Προερχόμενη από το υπόβαθρο της διαφήμισης, μαγικά δίνει νόημα στην πολυπλοκότητα που δημιουργείται από τους πελάτες, τα σχέδια, τους στόχους και τα άλλα μέλη της ομάδας. Ακόμα ένα παράδειγμα ότι η γιόγκα λειτουργεί!

Το Spir.to είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη, βραβευμένη εταιρία branding, που έχει στόχο να σώσει τον κόσμο μέσω του σχεδιασμού και των οπτικών αφηγήσεων. Υπήρξε το δημιουργικό πνευματικό τέκνο (f.k.a. Sereal) του Σπύρου Δρακάτου και της Τόνιας Αυγουστάκη για τα τελευταία 10 χρόνια. Δημιουργήσαμε το Symvo για να προσφέρουμε επαγγελματικές και μοναδικές ιστοσελίδες, στους ανθρώπους που τις χρειάζονται περισσότερο ( π.χ. μικρές επιχειρήσεις με περιορισμένο προϋπολογισμό) που τελικά καταλήγουν να συμβιβάζονται με έτοιμες λύσεις οι οποίες δεν προσφέρουν καμία αναγνώριση για τα προϊόντα και τα μηνύματά τους.
 
Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας να είναι ο καθρέφτης της αξίας που παρέχετε στο κοινό σας.

Symvo is powered by

Πιστεύουμε ότι το design πρέπει να είναι προσιτό στον κόσμο

Το design μας προσφέρει τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, ερμηνεύοντας την αισθητική και καθιστώντας τη μέρος της ζωής μας. Δεν πρέπει να είναι η πολυτέλεια, που τις περισσότερες φορές θεωρείται λόγω κόστους. Ξέρουμε ότι όσο πιο επιτυχημένη είναι η δουλειά ενός σχεδιαστικού γραφείου, τόσο πιο εξεζητημένο γίνεται το κόστος.

Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό,

παρουσιάζοντας την ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες  μικρότερων επιχειρήσεων να παίξουν το παιχνίδι της οπτικής επικοινωνίας, όπως το κάνουν τα μεγάλα παιδιά.


Δημιουργήσαμε το SYMVO για να παρέχουμε design υψηλής αισθητικής σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο.

4 λόγοι γιατί είναι καλή ιδέα να επιλέξετε το Symvo !

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ STARTUPS

ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 

 

Γνωρίζουμε τα εμπόδια και την σκληρή πρα-γματικότητα για την εκκίνηση ή τη λειτουργία μιας επιχείρησης με χαμηλό προϋπολογισμό. Δημιουργήσαμε το SYMVO για την ενδυνάμωση αυτών των επιχειρήσεων με την κατασκευή ανταγωνιστικών ιστοσελίδων με ισχυρά μηνύματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

 

Το SYMVO δεν είναι μια δραστηριότητα μαζικής παραγωγής. Σε αντίθεση με άλλες σε online λύσεις σας   παρέχουμε τις υπηρεσίες που θα περιμένατε από ένα υψηλών προδιαγρα-φών γραφείο, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Όλα αυτά πολύ χαμηλότερα του αναμενόμενου κόστους.

ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ WEBSITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!

COME ON!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ 

 

Ξέρουμε ότι μπορείτε να βρείτε φθηνότερες λύσεις για την ιστοσελίδα σας εκεί έξω. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε ότι όχι μόνο προσφέρουμε  την καλύτερη σχέση ανάμεσα κόστος και απόδοση, αλλά στην ουσία παρέχουμε ένα ανταγωνιστικό εργαλείο για την ανάπτυξή σας.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

 

Δεν θα κάνουμε ποτέ outsource τo website σας, ούτε θα 

αναθέτουμε σε άλλους σχεδιαστές να δουλέψουν για σας. Είμαστε οι ίδιοι σχεδιαστές και θα σας παρέχουμε εξειδικευμένη καθοδήγηση, από την αρχή της δημιουργίας της ιστοσελίδα σας, έως τη στιγμή που είναι σε πλήρη λειτουργία.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ SYMVO

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ