Έχεις ερωτήσεις?

Εδώ υπάρχουν μερικές απαντήσεις!

Γιατί είναι πλεονέκτημα το να μην  αναθέτεις το έργο μου σε εξωτερικό συνεργάτη; 

Το να διαχειρίζεσαι ένα γραφείο υψηλης αισθητικής δεν έχει να κάνει με την ποσότητα της δουλειάς αλλά με την ποιότητα αυτής. Εχει να κάνει με τη δυναμική της ομάδας και την επαγγελματική καθοδήγηση αυτής προκειμένου να παρέχεται αξία στον πελάτη. Ο σχεδιασμός και το πλάνο ενός website δεν ειναι μόνο η ομορφιά αλλα και η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Η ομάδα σχεδιασμού μας, από την creative director εως τον jumior σχεδιαστή λειτουργεί σαν μία ενότητα για να παρέχει αυτό το πλεονέκτημα στους πελάτες μας.

 

Έχω δημιουργικό γραφείο. Μπορώ να μεταπουλήσω τη δουλειά σας?

Όχι. Θεωρούμε τη σχέση που χτίζουμε με τους πελάτες μας μέρος της αξίας που του προτείνουμε και ποτέ δεν θα μπορούσε να λειτουργήσοθμε μέσω ενός μεσάζοντα. Η αποστολή μας δεν είναι να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερη δουλειά, αλλά να παρέχουμε την καλύτερη αξία για τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Χονδρική δεν είναι στο μοντέλο μας, αλλά μπορείτε να το βρείτε σε τόσες άλλες λύσεις εκεί έξω!

 

Ποιός είναι ο κάτοχος των σχεδίων που θα μας παρέχετε?

Η κυριότητα των επιλεγμένων σχεδίων είναι δική σας. Ως σχεδιαστές διατηρούμε την ηθική κυριότητα του έργου τέχνης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως ένα δείγμα δουλειάς στο πορτφόλιο μας, το site μας και άλλες προωθητικές ενέργειες. Η ιδιοκτησία και τα πνευματικά δικαιώματα για τυχόν προτάσεις που δεν έχετε επιλέξει παραμένει ολοκληρωτικά σε εμάς.

 

Πιστεύετε οτι το design θα έπρεπε να είναι φτηνό?

Πιστεύουμε οτι ο σχεδιασμός θα πρέπει να είναι προσιτός, όχι φθηνός. Ο Σχεδιασμός υπάρχει για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, με το να είναι λειτουργική και όμορφη. Ο Φτηνός σχεδιασμός στις περισσότερες περιπτώσεις αποτυγχάνει και στις δυο παραπάνω κατηγορίες και κάνει την ύπαρξη του παρωχημένη. Ο ακριβώς σχεδιασμός μπορεί να κάνει τη δουλειά του αποτελεσματικά, αλλά δεν είναι προσβάσιμος από πολλούς ανθρώπους. Ο Προσιτός σχεδιασμός από την άλλη πλευρά, εάν έχει συλληφθεί κάτω από ένα έξυπνο επιχειρηματικό μοντέλο - βλέπε IKEA - μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο!

 

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω υψηλή ποιότητα σχεδιασμού για το έργο μου;

Απλά ρίξτε μια ματιά σε δείγματα δουλειάς μας. Τίποτα δεν μιλάει καλύτερα για έναν σχεδιαστή από τα επιλεγμένα έργα του. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε και μπορείτε να φανταστείτε τη μπράντα σας σε αυτό το πορτφόλιο, τότε είμαστε πιθανότατα το είδος των σχεδιαστών που χρειάζεστε. Οι λέξεις είναι μόνο λόγια και θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για το τι είναι καλός σχεδιασμός και τι δεν είναι. Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις αν και μπορείτε να δείτε στο πορτφόλιο μας πολύ περισσότερα από μία εικόνα.

 

Έχουμε ηδη ένα υπάρχων site, θα μπορούσαμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό;

Το Brand σας είναι το μωρό σας, αυτό το γνωρίζουμε και εμείς και εσείς. Εμείς θα αξιολογήσουμε κάθε υπάρχον υλικό και θα σας συμβουλέψουμε, για το τι θέλουμε να επιτύχουμε με την ιστοσελίδα σας. Απλά έχετε στο μυαλό σας, οτι στόχος μας δεν είναι να κάνουμε περισσότερη δουλειά, είναι να παρέχουμε περισσότερη αξία για σας και το Brand σας. Αν είναι η απόφασή σας να κινηθείτε προς τα εμπρός μπορεί να είναι καλύτερο να αφήσετε κάποια πράγματα στο παρελθόν. 

 

Τί δυνατότητες πληρωμών υποστηρίζετε;

Εμείς υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή πληρωμές μέσω Paypal για να είναι τα πράγματα απλά και ασφαλή. Αν χρειαστεί να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

 

Ποιοί θα δουλέψουν στο project μου?

Για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε το αναθέτουμε σε ένα σχεδιαστή κάτω από την καθοδήγηση του senior art director. Στο τελικό στάδιο όλα τα έργα που περνούν απο την έγκριση του creative director. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέσα από την όλη διαδικασία και εσείς να παραλάβετε ένα σωστά δομημένο και προγραμματισμένο πλάνο σχεδιασμού και όχι απλώς μια όμορφη εικόνα. Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι θα είναι υπεύθυνοι για το λογαριασμό σας, έτσι δεν θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιον που δεν ξέρετε κάθε φορά που θα χρειαστείτε κάτι για το έργο σας.

 

Μπορώ να βρω μια λύση για website για 5-100 $ εκεί έξω. Γιατί να πληρώσω περισσότερο;

Το Brand σας, είναι το παιδί σας, το μέλλον της επαγγελματικής σας ζωής, θέλετε πραγματικά να επενδύσετε 5-100 $ σε αυτό; Πιστεύουμε ότι ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα για την εκκίνηση των μικρών επιχειρήσεων είναι να τεθούν γερά θεμέλια για το Brand τους, ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτά. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή ακόμα και δεν ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό και την αισθητική φροντίδα, αλλά ξέρουν τι σημαίνει φθηνό όταν το βλέπουν. Η πρότασή μας είναι να μην κάνουμε φθηνό σχεδιασμό αλλά προσιτό.

 

Τι γίνεται αν δεν μου αρέσει καμία από τις προτάσεις σας;

Κατά το σχεδιασμό για το έργο σας στόχος μας είναι να λάβουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε μέσα από τη διαδικασία ενημέρωσης και να δώσουμε λύσεις που θα ικανοποιήσουν ένα πεδίο προσδοκιών από μέρους σας. Η ιδέα αυτής της μεθόδου είναι να βρούμε την ανάγκη του πελάτη καθώς και τα θέλω του κάπου σε αυτόν τον τομέα. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται από τα περισσότερα δημιουργικά γραφεία υψηλής αισθητικής, έχει δοκιμαστεί με τα χρόνια και λειτουργεί σχεδόν κάθε φορά. Στην απίθανη περίπτωση που πέσουμε έξω από και δεν σας αρέσει κάτι που προτείνουμε, θα λάβουμε τα σχόλιά σας και θα πάμε για άλλον ένα γύρο χωρίς επιπλέον κόστος. Σε ακόμη πιο απίθανη περίπτωση που και πάλι δεν σας αρέσει κάτι, εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό μέχρι να έχουμε μια λύση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε αυτό το σημείο μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.

 

Πόσες διορθώσεις μπορώ να έχω για το έργο μου;?

Προσφέρουμε ένα γύρο διορθώσεων στην αρχική τιμή που πληρώνετε όταν μας αναθέσετε το έργο. Μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον γύρους ή και απεριόριστους με επιπλέον κόστος. Χρησιμοποιούμε αυτή την τακτική, διότι γνωρίζουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο επιπλέον γύρος δεν θα είναι απαραίτητο - είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε - και γι 'αυτό μπορούμε να κρατάμε το κόστος χαμηλά και προσιτό στο μέσο όρο των μικρών επιχειρήσεων.

.

Πόσο καιρό έχω να αποφασίσω σχετικά με τις προτάσεις;

Στην αρχή της συνεργασίας μας θα σας παρέχεται ένα χρονοδιάγραμμα που δείχνει τις ώρες που θα χρειαστείτε για τις αρχικές προτάσεις και τις πιθανές αναθεωρήσεις, καθώς και το χρόνο που έχετε για να τις ελέγξετε. Έχουμε δημιουργήσει αυτό το χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, για να επιτευχθεί η βέλτιστη ροή για το έργο σας. Ακόμα, αν για τους δικούς σας λόγους ξεφύγετε από το χρονοδιάγραμμα θα το συνεχίσουμε από εκεί που το άφησατε, λάβετε μονό σοβαρά υπόψιν ότι ο χρόνος μας θα πρέπει να επεκταθεί σε σχέση με το χρόνο που εσείς καθυστερήσατε.

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη πελατών και πόσο καιρό παίρνει;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. επίσημες ώρες υποστήριξης πελατών μας είναι9:00- 19:00. Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι έχουμε τους πελάτες και τα αιτήματα από όλο τον κόσμο προσπαθούμε να απαντάμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το συντομότερο δυνατό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ?

Απλά ενημερώστε μας!

Why is it an advantage that you don’t outsource my project? 

Running a high end agency is not about landing and selling the most work you can. It is about knowing your team and guide them to provide value to your client. The best designer in the world working alone, will only be able to provide a beautiful design, most probably out of context, if she is not part of a creative team. And building a brand is not only about beauty. It is about providing creating a sustainable competitive advantage. Our design team, from the creative director to the junior designer work as a unit to provide that advantage to our clients.

 

I have an agency. Can I resell your work?

Well, no, at least not to our knowledge. We consider the relationship we build with our clients part of our value proposition and that would never work through a middleman. Our mission is not to get the most work possible, it is to provide the best value for the people that really need it. Wholesale is not in our model but you can find it in so many other solutions out there!

 

Who owns the designs you will provide me?

The ownership of the selected design is yours. As designers we retain the ethical ownership of the artwork, which means that we can use it as a work sample in our portfolio, site and other promotional activities. The ownership and copyright of any proposals you didn't choose remains to us.

 

Do you think design should be cheap?

We believe design should be affordable, not cheap. Design exists to improve our lives by being both functional and beautiful. Cheap design in most cases fails in both those tasks and it makes its existence obsolete. Expensive design may do the job efficiently but it is not accessible by many people. Affordable design on the other hand, if it has been conceived under a clever business model - see IKEA - can conquer the world!

 

How can I be sure that I will get high quality design for my project?

Just take a look at our work samples. Nothing speaks better about a designer than their collected artwork. If you like what you see and you can imagine your brand in that portfolio looking great, then we are most probably your kind of designers. Words are just words and we could talk for hours about what is good design and what is not. A picture is worth a thousand words though and you can see in our portfolio a lot more than one picture.

 

We already have a website. Can we work with that?

Your brand is your baby, you know that and we know that. You want what is best for it and so do we. We will assess any existing material and advise if it is appropriate for what we want to achieve with your website. Just have in mind, our goal is not to make more work for us, it is to provide more value for you and your brand. If it is your decision to move forward it may be best to leave some things in the past. Still, if something works, there is no need to fix it.

 

What payment options do you support?

We currently support payments through credit card and Paypal. If you need to pay through a bank transfer please let us know.

 

Who will work on my project?

For every project we undertake we assign a designer to work on it and a senior art director to supervise it. In the final stage all projects are approved by the creative director. That way we can guarantee optimum results through the whole process and you will receive a well researched and planned design and not just a pretty picture. In addition, these people will be responsible for your account so you won’t have to deal with somebody you don’t know every time you need something for your project.

 

I can get a website solution for 5-100$ out there. Why pay more?

It is your brand, the fire of your loins, the future of your professional life, do you really want to invest 5-100$ on it? We believe that one of the most important tasks for a startup or small business is to set solid foundations for their brand so they can grow on them. Most people don’t know or even care much about design and aesthetics but they know cheap when they see it. Our proposal is don’t do cheap, do affordable

.

What if I don’t like any of your proposals?

When designing for your project our goal is to take the information you give us through the briefing process and provide solutions that will satisfy a field of expectations from your part. The idea of this method is to find what the client needs and wants somewhere in that field. It is the method used by most high end creative agencies, it has been tested  through the years and it works almost every time. In the unlikely case that you fall out of this field and you don’t like anything we propose, we will take your feedback and go for another round with no additional cost. In the even more unlikely case that you still don’t like anything, we will keep going at it until we have a solution that will satisfy your expectations. Additional costs may apply.

 

How many revisions can I have for my project?

We offer one round of revisions in the original price you pay when you assign us with the project. You can order additional rounds along the way or ever unlimited rounds at an extra cost. We use that tactic because we know that in most cases additional rounds will not be necessary - we are good in what we do - and so we can keep the costs low and accessible to the average small business

.

How long do I have to decide on the proposals?

In the beginning of our collaboration we will provide you with a timetable showing the times we will need for the initial proposals and the possible revisions, as well as the time you should take to review them. We have created this timetable using the experience we have gained through the years, to achieve the optimum flow for your project. Still, if for your own reasons fall behind in that timetable we will pick it up where you left it, just have in mind that our time will have to extend in relation with the time you delayed.

 

How do I contact customer support and how long does it take?

You can contact our customer support through email. Our official customer support hours are UTC 09:00 - 19:00. Still, since we get clients and requests from all over the world we try to answer emails as soon as we get them.

 

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ SYMVO

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ